Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

A Liverpool nagy kiszemeltje Kloppal akar dolgozni: irány a Premier League?

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb fordulat következhet a Liverpoolnál, mivel eddig úgy tűnt, hogy a rivális van előnyben a közpéppályás leigazolásával kapcsolatban, de most kiderült, hogy a sztárjátékos Jürgen Kloppal akar együtt dolgozni.

Egy újabb fordulat következhet a Liverpoolnál, mivel eddig úgy tűnt, hogy a rivális van előnyben a középpályás leigazolásával kapcsolatban, de most kiderült, hogy a sztárjátékos Jürgen Kloppal akar együtt dolgozni.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Liverpool eddig csak az akadémiára igazolt játékosokat, de Jürgen Klopp az első kerethez is szeretne embereket. Ha minden jól megy, még 2-3 játékos érkezhet a bajnok csapathoz, köztük egy igen nagy névvel is.

Legutóbb Thiago Alcantara kapcsán arról számolhattunk be, hogy a hírek szerint a Manchester United favorittá léphetett elő a középpályás leigazolása kapcsán, de túl soknak találják azt a pénzt, amit fizetés gyanánt kér a Barcelonát is megjárt játékos.

A Bayern Münchennel Bajnokok Ligáját nyert sztár azonban nem akar a Manchester Unitedhez szerződni, legalábbis erről jelentett az RMC Sport, mely azt írja, hogy Alcantara a rivális edzőjével dolgozna együtt.

Jürgen Klopp személye sokakat meggyőzött már arról, hogy érdemesebb lenne Liverpoolba költözni, ahol egy nagyon erős csapat állt össze. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy Alcantara ott is folytatja.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/vegre-messi-edesapja-hivatalosan-is-reagalt-a-jelenlegi-helyzetre/

Állítólag a játékos és Klopp már beszéltek is egymással, és megkezdték annak a folyamatnak az előkészítését, melynek a végén megvalósulhat a transzfer. A problémát inkább az elhúzódó tárgyalások jelentik.

A Liverpool nem akar sok pénzt kiadni a játékosért, aki már 29 éves, valamint a gazdasági válság miatt nekik is meg kellett húzniuk a nadrágszíjat. A transfermarket.com becslése szerint közel 50 millió euró környékén mozoghat Alcantara ára, ami még mindig túl magas lehet a briteknek.