Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

A Liverpool játékosával erősítheti meg keretét az Inter

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a Jürgen Klopp által mellőzött liverpooli középpályás egyre közelebb van a kék-feketékhez.

A sajtó már régóta kész tényként közli, hogy nagy mozgolódás várható a nyáron az Internél, ugyanis több játékos neve is felkerült a nemkívánatos személyek listájára.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Ezzel párhuzamosan a csapat a potenciális érkezők beazonosítását is megkezdte, a Borussia Mönchengladbach francia csatárának, Marcus Thuramnak állítólag már hivatalos ajánlatot is tett a milánói klub, ám válasz egyelőre még nem érkezett.

Nem Thuram azonban az egyetlen név a kiszemeltek listáján, hiszen nemrégiben egy újabb játékos hoztak szóba a csapattal, ez pedig nem más, mint a Liverpool középpályása, Naby Keita, akinek szerződése az idei szezon végén lejár az angolokkal. A 28 éves játékos nem fogadta el a hosszabbítás lehetőségét, mivel nem érzi magát biztos kezdőnek a vörösök csapatában.

Úgy tudni, az Inter képviselői már fel is vették a kapcsolatot az afrikai játékos ügynökével, hogy ismertessék ajánlatukat, aminek a hírek szerint a kezdő 11-ben való biztos szereplés is a része lesz.

Érdemes megemlíteni, hogy nem ez az első alkalom, hogy az Inter érdeklődést mutat Keita iránt, hiszen 2018-ban is megkeresték az akkor még a Lipcsében futballozó játékost, aki azonban végül a Liverpool ajánlatát tartotta vonzóbbnak.