Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

A Liverpool egyszer már majdnem elveszítette legjobb játékosát

EPA/Peter Powell

Bense Róbert

2022. január 19. - 06:42

A klub valaha volt legjobb játékosának tartott Steven Gerrardot 2005-ben majdnem elcsábították Liverpoolból, Salah ügye kísértetiesen hasonlít ahhoz az esethez.

Történt ugyanis, hogy Gerrard a szerződésével kapcsolatos eredménytelen tárgyalások miatt egyre inkább elvágyódott Liverpoolból, amire a Chelsea, illetve pontosabban Roman Abramovics is felfigyelt.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Végül aztán az utolsó pillanatban nem engedték el a legnagyobb klasszisukat a Vörösök, a többi pedig már történelem. Azonban úgy látszik, hogy a Liverpool nem tanult az akkori hibájából, és most Salah-val játsszák el ugyanezt.

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egyiptomi az új szerződés aláírásáért magasabb gázsit szeretne, ezt viszont a ’Pool egyelőre nem hajlandó teljesíteni. A bombaformában lévő Salah heti 400 ezer fontot kér, amivel a Premier League legjobban fizetett játékosai közé kerülne.

Gerrard helyzete talán annyiból könnyebb volt, hogy bár a Chelsea magasabb fizetést kínált neki, mint a Liverpool, a 2005-ös BL-diadal megerősítette abban, hogy a csapatnál kell maradnia – emlékeztetett a Talksport

A jelenleg az Aston Villa edzőjeként tevékenykedő Gerrard felidézte, hogy mennyire nehéz volt átélnie az akkori bizonytalanságot, és vélhetően Salah is hasonlóan érezhet most. Éppen ezért ha bejelentkezik egy topklub az egyiptomiért, lehet már késő lesz a Liverpoolnak reagálnia.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.