A Liverpool egyik legfontosabb láncszemét viheti el a PSG

not image

A T-800-as

2020. augusztus 3. - 18:44

A liverpooli csapat szurkolói sokan nem örülnének ennek, mert egy nagyon fontos játékosról van szó, aki lehetséges, hogy hamarosan az egyik BL-riválisnál köthet ki.

A liverpooli csapat szurkolói sokan nem örülnének ennek, mert egy nagyon fontos játékosról van szó, aki lehetséges, hogy hamarosan az egyik BL-riválisnál köthet ki.

A Liverpool mindent megtesz azért, hogy egyben tartsa a csapatát, mely egyértelműen az egyik legjobb. A Premier Leaguét ellentmondást nem tűrően nyerték meg egy nagyon hosszú szünetet követően, és nemrég a Bajnokok ligáját is behúzták.

Most azonban úgy tűnik, hogy az egyik legfontosabb láncszem távozás előtt állhat. Joel Matip lehet a fő kiszemeltje a PSG-nek. A jelentések szerint a francia klub komoly érdeklődést mutat, és 50 millió fontot sem sajnálna a 28 esztendős játékosra.

Matip tavaly nagyon nagy szerepet játszott abban, hogy a Liverpool megnyerte a Bajnokok ligáját, addig a legutóbbi PL-szezonban a súlyosabb sérülései miatt csak 13 mérkőzésen juthatott szerephez. Az 1 méter 95 centiméter magas középső védő 2016 óta szolgálja a liverpooli csapatot.

A kameruni Kick442 arról jelentett, hogy a PSG Thiago Silva pótlására nézte ki Matipot, aki tökéletesen beleillene a képbe. Válság ide vagy oda, a franciák sok pénzt készek fizetni a játékosért, aki ezen a héten lesz 29 éves. A hírről a TalkSport is beszámolt.

Jurgen Klopp egyik kedvencéről van szó, akinek tavaly októberben egy új hosszú távú szerződést adtak, amiért ennyire jól játszott. Világklasszis védőnek nevezte a sikeredző a kamerunit, aki Németországban született.

Klopp elmondta, a pályán kívül az egyik legkedvesebb és legalázatosabb srácról van szó. Egyúttal egy nagy harcos is, aki mindent megtesz a csapata győzelmének érdekében, és ez a mentalitás másra is átragad.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/oruletes-osszeget-fizethet-a-manchester-united-a-20-eves-sztarert-1-hetuk-maradt-erre/