Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

A Levi’s és a Benetton is jelentős szerepet tölt be az indiai gazdaságban

A nemzetközi divatcégek hatalmas szerepet játszanak India kereskedelmi terjeszkedésében, miután az elmúlt egy évben több vállalat is szüneteltette az új üzletek nyitását a koronavírus-járvány miatt.

Fotó: Flickr/mckaysavage
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A The Business of Fashion azt írja, a Benetton Indiában idén 30-40 új üzletet tervez megnyitni országszerte, olyan piacokon, mint Gangtok, Ráncsí és Delhi városa, mely azért is meglepő, mert a koronavírus-járvány előtti években a márka átlagban 25-30 új üzletet nyitott Indiában évente.

A Levi’s eközben 2020 vége felé kezdte meg új üzleteinek megnyitását, és úgy látta, hogy képes lesz frekventáltabb helyekre költözni jobb bérleti feltételek mellett, mivel a pandémiában súlyosabban érintett kiskereskedők elköltöztek onnan. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Shubhranshu Pani, a JLL India kiskereskedelmi szolgáltatásainak ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, mindenki a második és a harmadik piacot fedi le, amelyek jól teljesítettek, az első piac azonban még nem érte el a teljes felzárkózást.

Megszavazták a kárpátaljai magyarok nyelvhasználati jogát visszaállító törvényt

Mostantól a magánkézben lévő iskolák és egyetemek az EU bármelyik hivatalos nyelvén oktathatnak.