Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

A Konyhafőnök: Zé hatalmas ötletével Gerzson mindent vitt

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Födős Zé ismét megcsillantotta szakmai tudását a konyhában, amiből Gerzson nem keveset profitált a keddi adásban.

Érdekes volt a kedd esti adás, és nemcsak a beöltözések miatt, miközben Rácz Jenő szultánként dirigált. Számos olyan eleme volt a műsornak, amitől az izgalmassá vált, de ezúttal is ki kellett esnie valakinek.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Nem gondoltuk volna, hogy Márta és Virág lesz az, akiknek ott kell állniuk egymás mellett. Valószínűleg Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos is így volt ezzel, akiknek egy nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk.

Végül Virág vette le a kötényét, így Márta versenyben maradhatott, többek között az esélyesnek tartott Gerzsonnal, aki ismét lenyűgözte a zsűrit. Most épp ezt egy velővel sikerült megtennie, de volt egy kis segítsége.

Egy igazán forró bikinis kép Metzker Vikiről

Zé adott egy remek tippet Gerzsonnak, aki remekül élt a lehetőséggel, és ez aranyat ért számára. Jenő és Ákos is örült a megoldásnak. Zé nem szertette volna parlagon hagyni az ételt, amit mind befalt.

Jenő büszke lehet, mert Gerzsonból valóban egy nagyon erős versenyzőt csinálhat, akinek minden esélye meg lehet arra, hogy megnyerje a 10 milliós fődíjat. Egyelőre jól áll, bár még mindig nagyon az elején járunk.