Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos egyre inkább kiakad az egyik sztárra (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sárközi Ákos sűrű hét elé néz, ugyanis az ő versenyzői lesznek mozgásban a konyhában, és nem mindenki van a helyzet magaslatán.

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyeri meg a 2022-es címet A Konyhafőnök VIP-ban, mely nyilván a pénzről is szól, hiszen sok millió forintot kap a győztes, de a dicsőség még nagyobb ennél.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Akkora a tempó a konyhában, hogy a versenyzők nemigazán gondolnak a pénzre főzés közben. Nyilván a szünetekben eszükbe juthat, de sokkal inkább azon törik a fejüket, hogyan hozzák ki magukból a 100%-ot.

Néha még ez is kevés, 110%-ra és folyamatos fejlődésre van szükség, ami még mindig nem garancia a továbbjutásra. Érdekes lesz látni, milyen hibák döntenek később, amikor már csak nagyon erős versenyzők főznek a mezőnyben.

Egy héttel ezelőtt Rácz Jenő csapata kezdte meg az ötnapos harcot, és a kiesések sem maradhattak el. Minden egyes nap végén távoznia kellett valakinek, és mint mindig, voltak meglepetések.

Ez most sem lesz másképp, Tokár Tomi például folyamatosan elégeti az ételét, amivel egyre inkább felhúzza Ákost. „Én ezt nem hiszem el. Neked ez a hepped? Kezdesz felhúzni!” – figyelmeztette a chef a versenyzőjét.

Még több bulvár: Geszler Dorottya szexi combjai villantak a karácsonyfa mellett