Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,193 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos kissé bepöccent Osváth Zsoltiékra (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sárközi Ákosnak csalódnia kellett, nemigazán értette, hogy Osváth Zsoltiék hogyan állhattak elő két olyan tányérral, amik nemigazán néztek ki jól.

Sárközi Ákos nem mindennel volt elégedett, és hangot adott a kritikájának, hiszen ezek azok a mondatok, amikből még többet tudnak tanulni a sztárok. Néhol pedig fontosabb erősebb hangnemet megütni velük szemben, különösen, ha kiábrándító a teljesítményük.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Nos, Ákos csapata most nem volt lenyűgöző, függetlenül attól, hogy nagyon akarták. A chef már a feladat alatt látta, hogy valami nincs rendben, több helyen is elcsúsztak Osváth Zsolték, aminek nyilván meglett az ára.

Fördős Zé arca is mindent elárult, hogy ennek nem feltétlen lesz jó vége, ráadásul egy félkész elem is felkerült az asztalra, ám messze nem abban a formában, mint azt tervezték. Ákos azonban megkóstolta, de az értékeléshez nem tartozhatott hozzá.

Ákos nem érti a csapatát, hogy miért készítettek egy ilyen szomorú hangvételű tányért, mert a barna szín kifejezetten ront az összhatáson. Mag az íz rendben volt, viszont mivel a látvány nem hozta a szintet, ez sokat levett az egész értékéből.

„Ez pedig teljes téboly számomra.” – mondta a másik tányérra Ákos, aki hangsúlyozta, mind a két esetben jó ízek születtek, ugyanakkor a kinézetet nem érti. „Ezt a fajta munkát én nem tudom hova tenni.”

Még több bulvár: Farm VIP 3: már Vajtó Lajosnak is kezd sok lenni Mischinger Péter