Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos megvédte Rácz Jenőt Járai Mátéval szemben

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sárközi Ákos tisztázta, Rácz Jenő csak segíteni akart Járai Máténak, semmi személyeskedés nem volt abban, amiket mondotta A Konyhafőnök VIP legutóbbi versenynapján.

A legutóbbi adásrészben nagyon úgy festett, hogy Máté lehet a következők kiesője a versenynek, de nem így lett. Drámai pillanatokat élt át, és noha eddig jól dolgozott együtt Jenővel, valamiért most úgy érezte, a chef azon dolgozik, hogy kiessen.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A színésznél egyre inkább betelt a pohár, addig Jenő nem adta fel, mert valóban segíteni akart neki. A sztár az utolsó percekben kapcsolt igazán magas fokozatra, amikor elhitte, a csapatfőnöke valóban versenyben akarja őt tartani.

Először Jenő kóstolta meg Máté ételét, aki megkérdezte a színészt, hogy van. Szerencsére ekkor már jobb lelkiállapotban volt, bár érezte, nem ez volt élete főzése, gyakorlatilag esett-kelt abban az órában.

Jenő megjegyezte, igyekezniük kell profiként viselkedni, és ha Máté a szívét-lelkét beleteszi a versenybe, akkor segíteni fog neki. „Én ígérem, hogy segítek, mert szerintem van benned alázat és szenvedély, csak próbálj meg te is engedni és nyitni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2