Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

A Konyhafőnök VIP: „Majd egy végbéltükrözés kiadja”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sárközi Ákos igyekezett megvédeni a versenyzőit, de Rácz Jenő és Fördős Zé mindig figyel, és a humor most sem maradhatott el.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi versenynapja is izgalmasan alakult, melynek a végén el kellett köszönni valakitől. Mardollra esett a választás, akit sokan a Survivor és az X-Faktor sztárjaként ismerhettek meg.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Sárközi Ákos versenyzője azonban így is büszke lehet, hiszen sokat tanult, eljutott az elődöntőig, és fantasztikus élményekben volt része. A chef is folyamatosan támogatta őt, akárcsak a többiek, de ez egy kemény verseny, valakinek mindig távoznia kell.

A kóstolások néhol viccesek voltak, miután Fördős Zé megfigyelés alá helyezte Ákost, mert feltűnt neki, hogy gyanúsan eltűnnek a tányérokról azok az elemek, melyek kifogásolhatóak. Hagyma ennek inkább örült, mivel egy nagyon nehéz napot zárt, és nem szeretett volna kiesni.

Zé kritikái sem maradtak el, míg Ákos bízott benne, hogy nem lesz kiszámítható, de a műsorvezető már nagyon jól ismeri őt. „Ezzel már nem tudsz megvezetni, haver.” – reagált Zé Ákosnak a kóstolást követően.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2