Clouds
21 Budapest
Dollár
353,33 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
437,83 Ft
Bitcoin
23,828 $

A Konyhafőnök VIP: kikészítik a versenyzők Rácz Jenőt? (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A Michelin-csillagos chef egy nagyon nyugodt karakter, aki egyúttal higgadt is, de a hírességek valamiért most egyáltalán nem lesznek a helyzet magaslatán.

Rácz Jenő azon sztárok közé sorolható, aki az élet bármely területén képes motiválni az embereket. A karrierje tökéletesen prezentálja azt, hogy mennyit érhet el az ember, ha tehetséges, kitartó és soha nem adja fel.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Jenő megvalósította az álmait, és igen fiatalon érte ezt el, de rengeteg munka van mögötte. A mai napig sokat dolgozik, ugyanakkor szereti csinálni, akárcsak az RTL-en A Konyhafőnök sorozatokat, amik által az egész ország megismerhette.

A műsornak hála sok új embert ismerhetett meg, és a hírességek egymást váltják az éttermében. Legutóbb Lékai-Kiss Ramóna is felbukkant a párjával, akik ugyancsak nagyon elégedettek voltak a kiszolgálással és a menüvel.

Kérdés, mennyire lesz elégedett Jenő a versenyzőkkel, mert úgy tűnik, hogy többen komoly hibát vétenek. Nem egy étel landol majd a kukában, és Járai Máté is megküzd az elemekkel, ami vészjósló lehet számára.

Az alább látható előzetes is rámutat arra, hogy hiába vannak már magasabb szinten a sztárok, minden feladat más, és néha a legegyszerűbb dolgokat képesek elrontani. Hamarosan pedig újabb távozója lesz a versenynek, ami után már csak négyen maradnak talpon.

Még több bulvár: Így marad fitt Rogán-Gaál Cecília