Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

A Konyhafőnök VIP: mindenki nagyot nézett Rácz Jenőn (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többen nem akartak hinni Rácz Jenő láttán, hogy milyen feladatot bízott rá a csapata, akik megfeledkeztek a nagy segítségről.

A Konyhafőnök VIP mezőnye már túl is van a középdöntő második napján, és a java csak most jön. A csapatok folyamatosan főznek, gyakorlatilag megállás nélkül kell bizonyítaniuk, és ez időről időre feledékenységet is szül.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A piros csapat megfeledkezett arról, hogy bármikor igénybe vehetik a vezetőjük segítségét. Jenő csak várt és várt, majd amikor úgy tűnt, hogy a versenyzői talán nem is élnek a lehetőséggel, beállították a pult mögé.

Amikor viszont elérkezett az idő, akkor sem tudták igazán, hogy milyen feladatot adjanak a Michelin-csillagos chefnek, aki természetesen nagyon segíteni szeretett volna. Végül egy olyan munkát bíztak rá, ami finoman szólva sem jelentett neki kihívást, és furcsa volt így látni.

Nem maradt más, minthogy burgonyát pucoljon, amit ugyanúgy megcsinált, mint bármi mást. Arra azonban talán ő sem számított, hogy abban a bizonyos öt percben kvázi csak pucolnia kell, amit bárki más is meg tudna csinálni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2