Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő megmondta a frankót Járai Máténak

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő nagyon egyenesen és őszintén fogalmazott a versenyzőjének, Járai Máténak.

Járai Máté 24 órával korábban több mint nagy bajba került, mert egyáltalán nem volt meggyőző a teljesítménye. Félő volt, hogy kiesik, noha az azt megelőző napokban nagyon sokat fejlődött és felért a legjobbak szintjére.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ezek után érdekes volt látni, hogyan reagál a következő versenynapon, mert még egy ilyen hiba nem fér bele, feltéve, ha lesz nála rosszabb. Legutóbb elkerülte a veszélyzónát, és Rácz Jenő fontos szavakat fogalmazott meg hozzá.

Jenő a kóstolás után azt mondta, nem tudja, egy versenyben mire lehet jutni egy rántott hússal, és az mennyire tud kifinomult lenni. „De te megmutattad, hogy igenis helye van egy versenytányéron.” – fogalmazott Jenő.

A folytatásban elmondta, büszke Mátéra, aki ekkor már érezhette, hogy túl nagy gond nem lehet. Fördős Zé kóstolt következőnek, és örült annak, hogy az élesebb kritikákat követően szerinte is jó tényért rakott eléjük, ami finom is.

Máté szerint megint bebizonyította Jenőnek, hogy érdemes bíznia benne, mert jól teljesít, és képes meglepetést okozni. Most újra ezt tette, és ez csak újabb önbizalmat adott neki a folytatásra.

Még több bulvár: Schobert Norbi fia megismerkedett a hierarchia szó jelentésével