Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő euróval fizetett

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kardos Eszter különleges feladatot kapott, termékeket kellett eladnia főzés közben Rácz Jenőnek, Sárközi Ákosnak és Fördős Zének.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, ki nyerte meg A Konyhafőnök VIP új évadát. Egyre közelebb és közelebb vagyunk a fináléhoz, és a legutóbbi búcsú volt talán az eddigi legérzelmesebb.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Végül Járai Máténak kellett távoznia, akinek az volt az egyik nagy célja, hogy rendezze a kapcsolatát Rácz Jenővel. Ez megtörtént, mindketten nyugodt szívvel tekintenek vissza erre a versenyre, és büszkék lehetnek.

Máté mindent beleadott, és ne feledjük, a legjobb férfiversenyzőként távozott, hiszen rajta kívül már csak nők vannak harcban a fődíjért. A TOP-3 mezőnye összeállt, hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy ki az a két sztár, akik egymás ellen döntőznek.

Kardos Eszter is esélyes, aki rengeteget fejlődött a hetek alatt, és egy ideje az egyik nagy favoritként tekintenek rá. Nem is véletlenül, mert olyan helyzetekben képes váratlant húzni, amire a többiek talán nem képesek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2