Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő nagyon dühös (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő elismerte, felhúzta magát Dobos Evelin hibái miatt, hiszen ez már az elődöntő, ahol nem férnek bele ilyen dolgok.

Eljött a nagy nap, amikor is eldől, hogy ki nyeri meg a 2022-es A Konyhafőnök VIP-t. Járai Máté kiesésével biztossá vált, hogy női győztese lesz az évadnak, de még mindig nehéz lenne tippelni, hiába maradt két versenyző a mezőnyben.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Többen biztosra vették, hogy Ripli Zsuzsi ott lesz a fináléban, aki közvetlen a döntő előtt volt kénytelen távozni. Ez mindenképpen csalódás, mert szinte végig az egyik legjobb volt, majd a többiek felnőttek a szintjére.

Dobos Evelin sem lehetett nyugodt, mivel nem éppen úgy alakultak a dolgai, mint azt szerette volna. Segítséget is kapott, és igyekezett ezzel jól élni, és olyan tányérokkal előállni, amik lenyűgözik a séfeket.

Rácz Jenő, a piros csapat vezetője éles kritikával illette a versenyzőjét, akinek nemcsak a húsa lett rossz. Egyszerűen az összes elemet unalmasnak és ízetlennek tartotta, ami kapcsán megjegyezte, egy ilyen hiba ezen a szinten pláne súlyos következményekkel járhat.

Jenő közölte Evelinnel, ha a második feladatban nem kapja össze magát, és ugyanúgy szét lesz esve, mint legutóbb, akkor biztos lehet benne, hogy lemondhat a döntőről. „Úgyhogy én most nagyon dühös vagyok.”

Még több bulvár: Schumacher Vanda szexi megjelenése a fenyőfa előtt