Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

A Konyhafőnök VIP: Pirner Almának kezdett eldurranni az agya (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A viták sem maradhattak ki a legutóbbi epizódban, Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára, majd egy csípősebb megjegyzéssel jutalmazta.

A hajtós előző hét végén Rácz Jenő és Sárközi Ákos összeállította a csapatait, melyek három főből állnak. Mindketten matekoztak egy kicsit, hogyan álljanak fel, és egyúttal lehetőséget kapnak arra a sztárok, hogy konyhafőnökök legyenek.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Tehát itt most nem egyéniben kell versenyezniük, hanem sokkal inkább csapatban, hiszen a chefek az ezekhez köthető tulajdonságokat is figyelik. Emiatt nagyon nem mindegy, hogyan teljesít valaki főnökként, milyen módon bánik a többiekkel.

A csapattársaknak pedig követniük kell az utasításokat, de nyilván kikerülhetetlenek a konfliktusok, a komolyabb viták. Legutóbb Pirner Alma és Geszler Dorottya feszült kicsit egymásnak az egyik feladat alatt.

Sárközi Ákost nagyon zavarta, hogy nem hallotta Alma hangját, aki akkor épp konyhafőnökként dolgozhatott. Ákos megjegyezte, nem ideális, hogy Álma az első pultban dolgozik, mert így nem látja, mi történik mögötte. „Nem tudod, mi történik mögötted.”

Alma azt gondolta, miután Dorottya ismerte a linzer receptjét, tökéletes munkát fog látni tőle. Ehhez képest messze nem erről volt szó, és az idő múlásával Alma egyre feszültebbé kezdett válni, nem álltak jól. „Ez nem atomfizika, már bocsánat.” – mondta Alma a diókrémre Dorottya munkája kapcsán.

Még több bulvár: A Nagy Ő: így fogadta Bogi Árpa Attila visszautasítását