Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

A Konyhafőnök VIP: Osváth Zsolti sem akarta már elhinni (videó)

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Osváth Zsolt megint hátráltatást kapott, ezúttal Fésűs Nellytől, de ezúttal sem lehetett rajta kifogni.

A Konyhafőnök VIP-ban nem ritkák a hátráltatások, amik sokszor mókásak, legalábbis a többiek számára, mert a hátráltatott fél már kevésbé gondolja így. Ettől csak színesebbé és érdekesebbé válik a verseny, mely hamarosan a végéhez közeledik.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Senkinek sincs könnyű dolga, és a sztárok is tudják, ezen a ponton hibázni sokszorosan sokba kerülhet, mint korábban. A hátráltatások azonban nem maradhatnak el, Fördős Zé pedig mindig kitalál valamit.

Ez legutóbb sem volt másképp, nem kell félteni Zét, soha nem fogy ki az ötletekből. Minden egyes napra hoz magával valami extrát, amit adott esetben be kell építenie a versenyzőnek az ételébe.

Osváth Zsolt lassan rekordernek mondhatja magát, annyi hátráltatásban volt már része, mint eddig összesen senkinek. Nem lepődött meg, amikor megint belefutott egybe, hiszen tudják róla, hogy az egyik nagy esélyes lehet.

Zé azt találta ki, hogy édességeket kell beépítenie a hátráltatott versenyzőnek az ételébe. Először úgy tűnt, hogy a szintén favorit Kármán Odett kapja a hátráltatást, ám végül Zsolt lett a “szerencsés”.

Még több bulvár: Farm VIP 3: a felnőttek is tanulhatnának Schobert Norbi fiától