Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

A Konyhafőnök VIP: Osváth Zsolt majdnem rosszul lett a konyhában (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak necces pillanatok, de Osváth Zsolt végül tovább tudott jutni a következő körbe, amit mindenképpen sikernek könyvelhet el.

A Való Világ korábbi szereplője, aki azóta karriert csinált a YouTube-on, majd éttermet nyitott, jelenleg újra az RTL képernyőjén látható. Korábban nem lett volna az erős tippjeink között, hogy valaha is A Konyhafőnök VIP-ban fog szerepelni, de most megtörtént.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Természetesen Zsolt számára is vannak olyan ételeket, amiket finoman szólva sem kedvel. Mindannyian együtt tudunk vele érezni, így nem szívesen dolgoznánk azokkal az alapanyagokkal, amikből összeáll az a bizonyos nem kedvelt menü.

A Konyhafőnök VIP-nak azonban ennek is meg kell felelni, félretenni az undort, mert csak így lehet továbbjutni. Zsolt számára a hal igen komoly kihívást jelentett, már a feldolgozásnál gondjai akadtak, majdnem rosszul lett tőle.

Elfelejtette, hogy a belsőség benne van a halban, és az volt az a pillanat, amikor elengedte a kést. „Följött minden, visszanyeltem mindent.” – mesélte Zsolt, aki elismert,e soha nem csinált hasonlót, de ez egy ilyen verseny.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2