Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

A Konyhafőnök VIP: ezt már Járai Máté sem akarta elhinni

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult Járai Máté napja A Konyhafőnök VIP-ban, mint azt szerette volna.

A Középdöntő utolsó csapatfeladatai kifogtak a versenyzőkön, akik a zsűri instrukciói hallatán úgy érezték, hogy lehetetlent kérnek tőlük. Mindkét csapat beleadott apait-anyait, azonban a nap végére kiderült, hogy kik lesznek azok, akiknek egyéniben kell megküzdeniük a versenyben maradásért.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az első feladatban a csapatoknak thai ételeket kellett készíteniük, ezúttal ráadásul nem a zsűritagok, hanem sztárvendégek értékelték a teljesítményüket. A kékeknél Osváth Zsolti, a pirosaknál pedig Fésűs Nelly lett a konyhafőnök.

Rácz Jenő csapatának meggyűlt a baja a rizstészta elkészítésével, amit Járai Máté vállalt magára. A színész igyekezett tökéletes állagú tésztát készíteni, azonban Jenő még időben figyelmeztette, hogy változtatni kell a koncepción. Az újragondolt gnoccikat azonban nem sikerült megfelelően elkészítenie, így a végén Élő Marci ötlete mentette meg az elemet. A pirosaknak végül sikerült lenyűgözniük a vendégeket, és nekik ítélték meg a pontot, és az ezzel járó előnyt is – írja az RTL az összefoglalójában.

A második feladatban macaronokat kellett sütnie a csapatoknak, és Máté – a pirosak vezetőjeként – azt is kiválaszthatta, hogy a kékek közül kit szeretnének hátráltatni. A színész gondolkodás nélkül kijelölte Ripli Zsuzsit, így a színésznőnek kellett 15 percenként a zsűri pultjánál állva elénekelnie, hogy hogyan állnak a sütéssel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2