Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

A Konyhafőnök VIP: „Mocskos módon kihasználtak a kékek”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Fésűs Nelly nem örült, hogy neki kellett beállni segíteni a kékekhez, akik nagyon is éltek a lehetőséggel, 10 percen át keményen dolgoztatták az ellenfelüket.

A Konyhafőnök VIP-ban nincs lehetetlen, mindig történik valami váratlan, és amikor úgy tűnik, hogy nyugodt mederben haladnak a dolgok, jön Fördős Zé. Őt sem kell félteni, tele van olyan ötletekkel, amik még inkább feldobhatják a versenyt.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A hátráltatások nagy mestere, és ezúttal sem úszta meg az egyik csapat. Korábban Sárközi Ákos csapata tapasztalta meg mindezt, most pedig Rácz Jenőéknek kellett szembenézniük az új kihívással.

Ami hátrány volt a pirosak számára, az előnyt jelentett a kékeknek, akik örültek ennek. Az első 10 percben ugyanis megkaphatták az ellenfél csapat egyik versenyzőjét, akinek segítenie kellett a főzésben.

Marci Fésüs Nellyt választotta, akinek ez nem tetszett, minden az arcára volt írva, és azt mondta, szerinte jobban tudott volna neki segíteni, mint Járai Máté. A kékek nem vártak sokat, gyorsan kiosztottak pár feladatot Nellynek, aki ki sem látott a munkából.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2