Clouds
21 Budapest
Dollár
356,52 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
441,32 Ft
Bitcoin
23,113 $

A Konyhafőnök VIP: az egyik sztárt szétvetette az ideg

Fotó: RTL
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kollányi Zsuzsinak is voltak feszültebb pillanatai A Konyhafőnök VIP legutóbbi versenynapján, ami jobban is sikerülhetett volna számára.

A Konyhafőnök VIP hétfőn folytatódott tovább, immáron Sárközi Ákos versenyzőivel. Az előző héten végig Rácz Jenő kiválasztottjai kapták meg a lehetőséget arra, hogy bizonyítsanak, most pedig fordult a kocka.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A kék kötényben lévő sztároknak kell nagyot menniük, és mint minden nap végén, ezúttal is volt egy kieső. Nem feltétlen számítottunk arra, hogy ilyen gyorsan távozni fog, de A Konyhafőnök VIP-ban bármi megtörténhet.

Kollányi Zsuzsinak szintén szembesülnie kellett azzal, hogy a nyomás hatására követhet el hibákat, és nem tudott időben végezni a tálalással. Azt mondta, szétveti az ideg, majd a következő pillanatokban elsírta magát az interjúszobában.

Zsuzsi láthatóan igyekezett tartani magát, de a könnyei erősebbek voltak, és magának okozott csalódást azzal, hogy a végére széthullott, és nem tudott odafigyelni azokra a dolgokra, amik már megvoltak.

Ez akár a kiesését is jelenthette volna, és maximálisan tisztában volt azzal, hogy ennek komoly árat fizethet. Ákos sem volt biztos a versenyzőjében, és Jenő látta rajta, hogy nagyon kivan a sztár. A chef hozzátette, nem óvodában vannak a versenyzők, és igenis oda kell magukat tenniük, miközben bizonyítanak.

Még több bulvár: A Nagy Ő: Árpa Attila újabb nőt csókolt meg (videó)