Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Konyhafőnök VIP: megvan a következő sztárkieső

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. november 25. - 06:00

Mindeközben a nagy esélyesnek tartott Dobos Evelin azt mondta, hazamegy sírni.

A Középdöntőbe kerülés feszültsége a csapatmunkára is rányomta a bélyegét, így a versenyzők feszített tempóban igyekeztek teljesíteni a zsűri kéréseit, azonban ez egyik csapatnak sem ment egyszerűen. A főzés egy kis félrevezetéssel kezdődött, ugyanis a játékosok azt hitték, hogy a zsűri előtt található ételek közül csak egyet kell elkészíteniük.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A felszabadult nevetgélést Zé szakította félbe, aki közölte velük: mindent meg kell főzniük. Először döbbent csend, majd hangos felháborodás követte a bejelentést, ugyanis a versenyzők nem hitték el, hogy a három ételt egyszerre kell majd elkészíteniük – írja az RTL az összefoglalójában.

Máté Fésűs Nellyvel került egy csapatba, akivel igyekeztek kihozni egymásból a maximumot, így a színész Nelly egy olyan oldalát ismerhette meg, amit még sosem látott:
Kiss Virág és Nagy Zsolt pultjánál sem ment egyszerűen a csapatmunka, miután a színész nem érezte magát komfortosan a vezetői szerepben, így Virágra bízta a főzés koordinálását.

Sajnos az erőfeszítéseik ellenére sem sikerült elkészíteniük az összes ételt, így a zsűri csalódottan vizsgálgatta a tányérjaikat, amiken a felkerült elemek is hagytak maguk után némi kívánnivalót. Rácz Jenő komoly kritikával illette a versenyzőit, ami Virágot igencsak megviselte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.