Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

A Konyhafőnök VIP: Kármán Odett szerint okádás, amit kitettek a tányérra (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kármán Odett is visszatért A Konyhafőnök VIP konyhájába, aki egyértelműen az egyik favoritnak tekinthető, és egyelőre minden esélye megvan a döntőre.

Az idei mezőny az egyik legváltozatosabb, ráadásul olyan nevekkel van tele, akiknek a debütálására egyáltalán nem számíthattunk. Járai Máté húzta ezzel az egyik legnagyobbat, amire Rácz Jenő képes volt rákontrázni.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Kettejük kapcsolata nem volt felhőtlen a Nyerő Páros után, majd Jenő úgy döntött, hogy beválogatja a csapatába a színészt. Sőt, Máté egyre közelebb kerül az elődöntőhöz, ám most fontosabb feladatok várnak rá, minthogy erről álmodozzon.

Nemcsak ő, hanem mások is visszatérnek a konyhába, hogy megmutassák, mire képesek, akár konyhafőnökként. Bizonyítaniuk kell, mert hamarosan ismét gyors tempóban fognak távozni a hírességek a versenyből.

Kármán Odett is mindent megtesz, amit csak tud, ráadásul az egyik legnagyobb tehetség. A fiatal lánynak kifejezetten jó érzéke van a főzéshez, és az irányításban sem rossz, de ami most jön, az egy újabb szint.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2