Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

A Konyhafőnök VIP: Kármán Odett sírva vallott a hibái után (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kármán Odett igyekezett mindent beleadni, és másokat maga elé emelni, de most attól tart, hogy a hibái nemcsak számára, hanem másoknak is sokba kerülhet.

Ákos előre közölte, hogy ezúttal nem lesz jó fej, mert a végére szétcsúszott a csapata, nem tudtak tálalni, és katyvasz került a tányérokra. Szerinte minden adott volt ahhoz, hogy nagyon jó ételeket szolgáljanak fel, ám a koncentráció hiányzott.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A chef azt mondta, az ízek rendben vannak, de a formavilágból sokkal többet is ki lehetett volna hozni. „Én most dühös vagyok, hogy látom azt a… Borzalom volt.” – fogalmazott Ákos, aki szerint Kármán Odett 50 percen át nagyon jó volt, majd az utolsó 10 percben szétesett.

Rácz Jenő is értékelte a tányérokat, ő sem volt lenyűgözve, mert sokkal több volt a potenciál az ételekben. Sorra jöttek a hibák, míg Odett egyre több mindent vállalt magára, másokat nem akart hibáztatni.

Jenő sajnálja, hogy a lányok szétcsúsztak a végén, mert több elemük volt, és ezekből nagyon jó tányérok lehettek volna. Odett sírva beszélt arról, hogy érzékeny, és elárulta, amikor csapatban dolgozik, vagy a családján belül van, mindig maga elé helyezi őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2