Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

A Konyhafőnök VIP: Kármán Odett nem hitte el, hogy Rácz Jenő kiszúrta (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kármán Odett bajba került, és félő volt, hogy idő előtt távozik a főzőversenyből, ami óriási csalódás lett volna.

Voltak meglepő és váratlan pillanatok A Konyhafőnök VIP legutóbbi epizódjában, és ismét távoznia kellett az egyik hírességnek. Fájdalmas számára a búcsú, mivel a döntő hét előtt volt kénytelen elköszönni a versenytől.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy összesen hatan maradtak, köztük Járai Mátéval, aki a hetek alatt felért a legjobbak szintjére, ráadásul legutóbb egy nagyon kemény hátráltatást kellett teljesítenie. Sikerrel járt, és megérdemelten jutott be a legjobbak közé, addig Fésűs Nelly már nem kaphatott több lehetőséget.

Nagy meglepetésre Kármán Odett volt a másik veszélyzónás, aki eddig szinte végig stabilan teljesített. Most jött el számára a mélypont, és félő volt, hogy idő előtt kell búcsúznia, hiszen sokan az egyik esélyesként tekintenek rá a verseny kezdete óta.

Az étele kissé megosztotta a chefek véleményét, mivel Sárközi Ákos azt állította, a fogás rendben van, míg Rácz Jenő mindent megtett azért, hogy bizonyítsa, ez nincs így. Ebből pedig egy humorosabb jelenet kerekedett, aminek a végén Ákosnak meg kellett ennie egy nyers májat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2