Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté ráégette a gumikesztyűt a kezére (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 11:29

Ha csak ezt a jelenetet vesszük alapul, akkor nehéz elképzelni, hogy Járai Máté kötényt kaphat a Konyhafőnök VIP 2022-es évadában, de várjuk ki a végét.

Járai Máté nagyon régóta van jelen a színházi világban, de országos szinten csak a Nyerő Páros ideje alatt ismerték meg, amire a Survivor rátett egy lapáttal. Mindkét műsorban meghatározó szerepel volt, és egyúttal megosztó is.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Sokan támadták egyes döntései és mondatai miatt, de kétségtelen, hogy népszerű és szórakoztató. Idővel arra is fény derült, hogy Rácz Jenővel kötöttek barátságot a Nyerő Párosban, és akkor finoman fogalmaztunk.

Jenő nem beszélt Mátéval, ám most, hogy a Konyhafőnök VIP-ban szerepel a színész, kénytelenek lesznek ezt megtenni. Talán arra is fény derülhet, hogy mi volt Jenő problémája, aki közelről figyelhette Máté ügyetlenkedését az egyik jelenetnél.

Soha nem könnyű jól teljesíteni a konyhában nyomás alatt és időre, amivel Máté is hamar szembesült. A Michelin-csillagos chef nagyon kíváncsi volt arra, hogy mit hoz ebből ki az RTL műsorvezetője.

Celeb vagyok, ments ki innen! Jázmin néha a tűzhelyen szárította a bugyiját

Végül ráégette a gumikesztyűt sikerült ráégetnie a kezére két rossz mozdulatot követően. „Megérkezett Járai Máté.” – mondta mosolyogva Jenő Sárközi Ákosnak és Fördős Zének a pultnál állva.