Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté totálisan elvágta magát? (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben azt mondja, elégedett azzal, amit csinált, Sárközi Ákos megjegyezte, soha nem evett még ilyen rossz fasírtot.

Járai Máté igent mondott A Konyhafőnök VIP új évadára, és az első kört sikeresen abszolválta, de ez még semmit nem jelent. Egyelőre nehéz lenne azt mondani, hogy ő lenne az egyik fő esélyes, még akkor is, ha túl korai erről beszélni.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Rácz Jenő félretette a korábbi sérelmeit, és versenyzőként tekint Mátéra, de ettől függetlenül természetesen nem kell a nyakába borulnia. Valószínűleg ebben az életben már nem lesznek barátok, még csak haverok sem.

Most mindenki arra kíváncsi, hogy Máté meddig juta versenyben, és ha kötényt kapna, kihez kerülne. Még érdekesebb lenne a sztori, ha Jenő csapatában versenyezne, ám erre sem látunk túl sok esélyt.

Voltak problémái az első körben, és nem mindig gondoltuk azt, hogy tovább fog jutni. Sikerült neki, de máris itt van az új kihívás, melynek ideje alatt megint újabb és újabb problémái akadtak a konyhában.

Szerinte egész jó lett a fasírtja, majd Sárközi Ákos azzal a lendülettel megjegyezte, soha nem evett még ilyen rossz fasírtot. Jenő pedig a cékla ízét kritizálta, ami miatt Mátéra további nyomás kezdett nehezedni.

Még több bulvár: Molnár Guszti felesége kitálalt, éveken át eltartotta a színészt