Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Konyhafőnök VIP: JáraI Máté félt Fésűs Nellytől (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. november 25. - 09:11

Járai Mát és Fésűs Nelly párosa végül működött, mert mindketten továbbjutottak a következő körbe A Konyhafőnök VIP-ban, ugyanakkor nem ment minden egyszerűen.

Járai Máté az egyik legfontosabb szereplője A Konyhafőnök VIP új évadának, elsősorban Rácz Jenő miatt, hiszen köztudott, hogy a műsor előtt még csak nem is beszéltek egymással a Nyerő Párosban történtek miatt.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Évek teltek el azóta, ám most fordult a kocka, bár nemrég Mát úgy érezte, hogy Jenő ki akarja őt ejteni a játékból. A chef nem egyszer mondta el neki, hogy ez nem így van, küzdeni akar azért, hogy a versenyben tartsa, ugyanakkor cserébe bíznia kell benne.

Legutóbb pedig párosban kellett főzniük a sztároknak, akik ezzel lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák, mennyire csapatjátékosok. Ez mindig más kihívásokat rejt magában, ráadásul a feszültség adott, láttunk már nagy vitákat korábban.

Máté Fésűs Nelly mellé került, aki egy rendkívül határozott személyiség, és tud nagyon kemény is lenni. Egyértelmű volt, hogy ki irányít, a hangos szavak sem maradtak el, miközben Máté igyekezett teljesíteni a feladatot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.