Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

A Konyhafőnök VIP: így még soha nem dicsérték meg Járai Mátét (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máté nagyon nagy tempóval halad előre a döntő felé, már ott van a legjobb négy versenyző között, és teljesen megérdemelten.

Járai Máté a Konyhafőnök VIP történetének egyik legkalandosabb útját járja be a műsorban. Sokan meglepődtek, amikor megjelent a főzőversenyben, már csak a Rácz Jenővel való rossz kapcsolata miatt is.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Az első nagy fordulat részeként Jenő kötényt ajánlott Máténak, aki természetesen elfogadta azt. A Michelin-csillagos chefnek sem volt mit megbánnia, hiszen rengeteget fejlődött a színész, aki mellesleg a negyedik helynél rosszabbat már nem érhet el.

Legutóbb sem volt veszélyzónás, megérdemelten jutott be a TOP-4-be, míg Kármán Odett után Osváth Zsoltnak is el kellett hagynia a konyhát. Máté a hetek alatt felért a legjobbak szintjére, és ez még komoly gondot okozhat a társaknak.

„Ez olyan, mint XIV. Lajos kertje” – mondta Máté tányérjára Jenő, aki örül annak, hogy a versenyzője hallgat rájuk, és megtalálta a harmóniát. „Szerintem ez egy jó tányér.” – tette hozzá Jenő, aminek Máté csak örülni tudott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2