Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

A Konyhafőnök VIP: Fésűs Nelly felsikoltott, majd elsírta magát (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 16:46

Szerencsére nem egy sérülésről van szó, de így sem volt túl boldog Fésűs Nelly, aki hamar elsírta magát A Konyhafőnök VIP új évadában.

Mint arról korábban beszámoltunk, úton van A Konyhafőnök VIP legújabb évada, így 2022-ben is kapunk némi ízelítőt abból, hogy a sztárok milyen ügyesek a konyhában, vagy épp nem alkalmasak a szerepre.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Sok különböző karaktert válogattak össze a műsor készítői, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy noha hosszú a névsor, nem mindenki fog kötényt kapni. A rosta pedig évről évre egyre keményebb és keményebb.

Ez nagyban köszönhető annak is, hogy a korábbi évadokból sokat tanulhatnak az új jelentkezők, illetve nincs abban semmi rossz, ha növelik a szintet. Ez csak izgalmasabbá teszi az eseményeket, és még mindig nagy pénzről van szó.

Komoly motivációt lehet milliókat nyerni pár hét leforgása alatt, de amikor a konyhában vannak a versenyzők, erre még csak idejük sincs gondolni. Fésűs Nelly nagyon tapasztalt ezen a területen, bár ilyen körülmények között még nem főzött.

Vajna Timi szexi halloweeni táncot lejtett (videó)

Sőt, lesznek olyan alapanyagok, amik sokkolhatják a versenyzőket, mint például Nellyt. Hangosan felsikoltott, majd elsírta magát, hiszen olyasvalami volt a tányéron, amivel feltehetőleg nagyon nem akart volna dolgozni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.