Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

A Konyhafőnök VIP: Fésűs Nelly kiakadt Járai Mátéra (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. november 24. - 19:15

A közös főzések mindig nagyon mások, mint amikor a versenyzők egyedül vágnak neki ennek a különleges kalandnak.

Járai Máté élete egyik legnagyobb kalandjának vágott neki, amikor úgy döntött, hogy nekilódul A Konyhafőnök VIP 2022-es szezonjának. Korábban a Survivor-ben is szerepelt, így még inkább tisztában van azzal, hogy milyenek a váratlan kihívások.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Nyilván ez egy teljesen más verseny, ugyanakkor ugyanúgy nagy rajta a nyomás a feladatok teljesítése alatt. Ráadásul egy olyan környezetben kell magas szinten lennie, amiben mindig érkezik valami váratlan.

A legváratlanabb eddig az volt, amikor Rácz Jenő beválogatta a csapatába, amire sokan nem számítottak. Legutóbb pedig nem kis feszültség alakult ki Mátéban, mert úgy érezte, hogy Jenő ki akarja tenni a versenyből.

Végül átvészelte a napot, nem neki kellett távoznia, hanem Zámbó Krisztián szerelmének. Ettől függetlenül Mát nem nyugodhat meg, hiszen jönnek a páros feladatok, amikor csapatban főznek a konyhában.

Fésűs Nelly lett az a versenyző, aki Máté mellé került, és mint azt alább látni fogjátok a videóban, nemigazán mentek simán a dolgok. Két erős egyéniség, akik nem félnek felemelni a hangjukat, és ebből még lehet probléma.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.