Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

A Konyhafőnök: nem várt kieső, Sárközi Ákos hatalmas ajánlatot tett neki (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 9. - 08:02

Legutóbb egy olyan versenyző esett ki, akire nem számítottunk, de a versenyző így sem lehet túlzottan boldogtalan, mert kapott egy komoly ajánlatot.

Egyre közelebb és közelebb vagyunk ahhoz, hogy kiderüljön, ki nyeri A Konyhafőnök 2022-es évadát. Sok szezon van mögöttünk, és mindegyiknek megvoltak a maga különleges karakterei, akikre sokáig emlékezni fogunk.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A hetekkel ezelőtt indult új évadban is sokan tűntek fel, de már csak a legjobb nyolc van versenyben. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy szép lassan közeleg a finálé, és kiderül, ki veheti át a 10 millió forintos fődíjat.

Szerdán is el kellett köszönnünk az egyik versenyzőtől, neki már nem lehet esélye arra, hogy megszerezze a fődíjat. Ráadásul egy olyan versenyzőről van szó, akiben benne volt a potenciál a végső győzelemre.

Keressük a szavakat, de nem találjuk Varga Izabella bikiniformája láttán

Sárközi Ákos nem volt boldog, mivel két versenyzőjének kellett ott állnia a veszélyzónában Petykó István és Tóth Simon személyében, Közülük került ki az a versenyző, akinek le kellett vennie a kötényét és elhagynia a konyhát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.