A Konyhafőnök: erre még nem volt példa, Rácz Jenő feltette a kérdést (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 12:35

Rácz Jenő és Sárközi Ákos nagyon szerette volna, ha a versenyző náluk folytatja tovább, ugyanakkor csak egyvalaki lehetett a befutó.

Egy nagyon-nagyon izgalmas héten vagyunk túl, ugyanis kiderült, kik kaphatták meg a kötényeket. Rácz Jenő és Sárközi Ákos is sok jó versenyző közül választhatott, egy remek mezőny állt össze 2022-re.

Ez már csak amiatt is igaz, mivel a korábbi évadokból sokat lehet tanulni, bár emiatt a lécet is magasabbra teszik a versenyzőknek. Az embernek pedig néha olyan érzése van, hogy komplett chefek születnek a verseny ideje alatt, olyan sokat tanulhatnak.

Kivételes lehetőség A Konyhafőnökben szerepelni, és a nagyobb pénznyereményről sem feledkezhetünk meg. Több olyan versenyzővel is találkozhattunk, akik egyértelműen esélyesek lehetnek, de, hogy mit hoz a jövő, nem tudni.

Tóth Andi full-full sminket kapott, mint egy vámpírkirálynő

Minden évadban történik valami, ami azelőtt soha, és ettől is olyan érdekes a műsor. Ezelőtt arra sem volt igazán példa, hogy egy versenyző döntheti el, Rácz Jenőhöz vagy Sárközi Ákoshoz kerül a folytatásban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.