Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

A Konyhafőnök: annyira ideges volt az egyik versenyző, hogy belerúgott a konyhapultba (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 10. - 17:57

A mai adás ideje alatt sem fognak unatkozni A Konyhafőnök nézői, és lehetséges, hogy az egyik versenyző saját magának adott mattot.

A Konyhafőnök új évada is a végéhez közelít, a nyár első felében véget ér a 10 milliós verseny, és megtudhatjuk, hogy ki nyerte meg a fődíjat. Egy biztos, nem Fecó, aki nemrég kiesett egy igen rosszul sikerült napot követően.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Kárpáti Rebeka, a híres modell volt párja azonban így is sokkal messzebbre jutott, mint azt sokan gondolták volna. Rácz Jenőt szintén meglepte Fecó, aki rengeteget fejődött, és most már sokkal otthonosabban mozoghat a konyhában.

Nélküle zajlanak tovább az események, több nagy esélyes is van, például Luca és Evelin, de Patrikot ugyancsak közéjük sorolnánk. Ettől független már nekik is voltak nagyon rossz napjaik, és komoly figyelmeztetést kaptak.

ByeAlex hatalmasat megy „A Konyhafőnökben”, erre ő sem számított

Ezen a szinten már egyre kevésbé férnek bele a hibák, amivel Pisti is tisztában van. Lehetséges, hogy ő lesz a következő, aki kiesik, mert óriási hibát követett el, amit az előzetesben is látni fogtok.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.