Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

A Konyhafőnök: így még nem láthattuk Patrikot, mégis mi történt vele (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 16. - 10:53

Patrik egy nagyon laza karakter, aki rendszeresen odaszól a többieknek, nagy dumás, de mindig kész bocsánatot kérni, ha valakit megsért.

Patrik is nagy utat járt be, már biztosan nem távozik üres kézzel, hiszen ott van a TOP-3-ban, rengeteg új tapasztalattal a háta mögött. Ez hosszú távon sokkal többet érhet, mint a 10 milliós főnyeremény, különösen, ha lehetőséget kap a további fejlődésre egy igazán elit helyen.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Rendkívül tehetséges, sok jó ötlete van, és nemigazán esik szét fejbe. Sőt, kellőképpen mer kockáztatni, még ilyen közel a fináléhoz is, aminek megvan a maga veszélye, de ő ilyen, szeret nagyban játszani.

Nem lehetett kérdés, hogy neki ott van a helye a legjobb háromban, ahol két női kollégájával nézhet szembe. Még akár egy női döntő is összejöhet, hiszen Patrik mellett Luca és Evelin van még versenyben.

A Konyhafőnök: megvan a TOP-3, és a legújabb kieső

Legutóbb Anna esett ki, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a legjobb négyben mindössze egy fiú foglalt helyet. A csajok nagyot mentek, jó látni azt, hogy még mindig vannak újabb és újabb remek tehetségek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.