Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

A Konyhafőnök: Patrik hatalmas figura, megint nagyot ment, ez a srác nagyon tud (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 9. - 18:09

Patrik figurájával nehéz betelni, nagyon nagy karakter, ráadásul képes lehet arra, hogy megnyerje a versenyt, az azzal járó fődíjat.

Patrik szinte azonnal felhívta magár a figyelmet A Konyhafőnök új évadában, és bárhogyan is alakuljon a sorsa a jövőben, remek döntés volt a részéről, hogy jelentkezett a versenybe. Sokkal színesebb tőle a műsor, és valóban, a tehetség is megvan benne, máskülönben nem jutott volna be a legjobb nyolcba.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

A legutóbbi adás ideje alatt sem unatkozhattunk, többek között a fiatal srác is gondoskodott erről. Amikor kivitte az ételeit, azt gondolta, hogy megint elsózta azt, nem tűnt túl határozottnak, és várta Sárközi Ákos reakcióját.

Patrik mindent megkóstolt, és szerinte pont jó az étel, amire Ákos is reagált, és feltette neki a kérdést. „Azt mondtam, hogy sós?” A Michelin-csillagos chef megnyugtatta, hogy nem sós az étel, amivel egy nagy kő esett le Patrik szívéről.

Tolvai Reni rendkívül mellerős videója bárkit lázba hoz

Majd jötte a dicséretek, Ákos szerint hihetetlen, hogy milyen jó látásmódja van a versenyzőjének, mennyire jól tud koncentrálni, és szintén hihetetlen, hogy milyen elánnal fejlődik. Fördős Zé volt a következő, aki kóstolt, és itt még lehetett egy csavar a történetben.

Lapozó: 1 2