Dollár
429,28 Ft
Euró
425,17 Ft
Font
486,38 Ft
Bitcoin
20,069 $

A Konyhafőnök: Patrik hatalmas kockáztatása a döntőben, ez necces lesz (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 13. - 17:14

Patrik egy nagyon határozott és bevállalós versenyző, aki szeret kockáztatni, de lehetséges, hogy ezúttal túl messzire megy.

Egy kis szünetet követően folytatódnak A Konyhafőnök küzdelmei, bár Rácz Jenő nem lesz ott a döntő elején, hiszen a forgatások ideje alatt született meg a kislánya. Eredetileg pár héttel később re várták a kislányt, de a kis Kamilla másképpen gondolta.

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

A versenynek azonban folytatódnia kell, és bőven lesz mit látnunk, ráadásul minden eddiginél nagyobb a tét. Nem csoda, hiszen ez már a döntő, hamarosan ismét lesz pár versenyző, akinek el kell hagynia a konyhát.

Az egyik fő esélyes Patrik, Sárközi Ákos versenyzője, már számtalanszor bizonyította ezt, és sokat is fejlődött. Benne minden megvan ahhoz, hogy nyerjen, de Evelin és Luca talán még nála is tehetségesebb.

Soha nem forgatott még ilyen drága videoklipet Curtis

Ugyanakkor nem mindig a tehetség dönt, sokszor az a bizonyos plusz kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. Egy biztos, Patrik most sokat kockáztatott, mert nem akarta elfogadni Ákos ötletét, és kitartott a sajátja mellett.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.