18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
424,48 Ft
Euró
408,50 Ft
Font
454,36 Ft
Bitcoin
19,180 $

A Konyhafőnök: Patrik durva sérülése, többeket sokkolt a baleset, ömlött a vér (videó)

Fotó: RTL Magyaroszág
not image

Hujber Dávid

2022. június 16. - 08:19

Patrik mindig felhívja magára a figyelmet, de most eltekintett volna ettől, hiszen nagyon mélyen vágta meg az ujját főzés közben.

Mint azt már mindenki tudhatja, összeállt A Konyhafőnök TOP-3-as mezőnye, ami azt is jelenti, hogy rövidesen véget ér az RTL Klub műsora. Kiderül, ki nyerte meg a 10 millió forintos fődíjat, és a nagy lehetőséget, hogy ezzel akár új karrierbe kezdjen.

Soron kívül Kamion sárvédőjébe akadt bele egy férfi lába az M5-ösön

Anna már biztosan nem nyerheti meg a versenyt, ő volt a legutóbbi kieső, ami várható volt, hiszen Patrik, Luca és Evelin is magasabb szinten van nála. Ezzel mondhatni érvényesült a papírforma, de hogy mi jön ezután, nagy kérdés.

Patrik akár nagy bajba is kerülhetett volna, mert súlyosan megsérült az ujja, olyan mélyen vágott bele a kezébe, mint azelőtt még senki A Konyhafőnök történetében. Azonnali orvosi ellátásra volt szükség, amit meg is kapott Sárközi Ákos versenyzője.

Metzker Viki bikinis szelfijétől azonnal félrenyeltek a rajongók

A versenyző rögtön jelezte, hogy itt most komoly gond van, azt mondta, az egész ujját levágta, ami nyilván kissé túlzás volt a részéről, mert szerencsére nem történt ilyen, de az tény, igencsak mélyre ment a penge. Még nézni is rossz volt, jogosan aggódtak a helyzet miatt, ez akár a kiesésébe is kerülhetett volna.

„Jó ég ember!” Anna is csak fogta a fejét, közben ömlött a vér társa kezéből, aki a lehető legrosszabb pillanatban sérült meg, mindössze pár perc volt hátra a feladatból, és már tálalnia kellett.