Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

A Konyhafőnök: még a feladáson is elgondolkozott a sérülése után

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. május 18. - 14:43

Norbinak volt egy mélypontja, amikor még azon is elgondolkozott, hogy talán feladhatná a játékot, de végül turbófokozatra kapcsolt.

Folytatódnak a Konyhafőnök küzdelmei, és ezen a héten Sárközi Ákos versenyzői kerülnek középpontba. Az előző hét Rácz Jenőé volt, akinek van egy-két igazán erős jelöltje, szóval a kékeknek fel kell kötniük a kötényüket.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Ákosnak az első napon nem volt túl sok nyugodt perce, mert a versenyzői egyáltalán nem voltak a helyzet magaslatán, és ez Norbira is igaz, aki a bejutását követően agyi trombózist kapott, és ha ismét egészségügyi gondjai akadnak, akkor azonnal fel kell adnia.

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy megsérüljön a konyhában, ami szinte mindenkivel megesik a mezőnyből. A kapkodás hibát szül, és a kések élesek… Ezt most Norbi is megtapasztalta, aki elég mélyen vágta el az ujját.

A Konyhafőnök: agyi trombózist kapott az egyik versenyző

Meglepő vagy sem, még azon is elgondolkozott, hogy feladja a versenyt. Az ujját akkor vágta el, amikor gyors tempóban próbálta pucolni a burgonyát. Az interjú során még majdnem elsírta magát a helyzet miatt.

„Azt éreztem, hogy ott végem van, és fel kellett volna adnom.” – mesélte Norbi, aki végül erőt vett magán, és elrendezte magában, hogy egy ujjelvágás miatt nem fog félreállni, így folytatta a versenyt, de jobban oda kell figyelnie.