Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

A Konyhafőnök: Frohner Fecó eleme ehetetlen volt, ment is a kukába (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 17. - 18:22

Frohner Fecó versenyben maradt, egyre inkább bizonyít, és igenis képes meglepetést okozni, mert nagyon szeretné ezt az egészet.

Sokan Kárpáti Rebeka, a híres magyar modell exeként ismerik Frohner Fecót, aki nemrég még a Nyerő Párosban szerepelt a szerelme mellett. Azóta a szerelem elmúlt, szakítottak egymással, már nincsenek együtt.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Fecó mesterfodrászként dolgozik, Tóth Andi egyik legjobb barátja, és számos hírességnek ő vágja a haját. Most azonban a konyhában bizonyít, rá abszolúte nem számíthattunk A Konyhafőnökben, de még mindig versenyben van.

Volt pár igen necces jelenete, továbbra sem mondanánk azt, hogy esélyes lenne, ugyanakkor Rácz Jenő bizalmat szavazott neki. Nem volt egyszerű a helyzet, mert hamar kiesett, de Jenő végül visszahívta őt.

Megyeri Csilla tüzesen szexi mellerős fotói Ibizáról

A hétfői adásban is főszerepet kapott, megint 110%-ot igyekezett nyújtani, nála jobban senki sem akar nyerni, ám nemcsak ezen múlik. Jenő látja a fejlődést, és azt, hogy Fecó megfogadja a tanácsait, de örülne annak, ha nemcsak az utolsó 5 percben szárnyalna.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.