A Konyhafőnök: Frohner Fecó kiesett, de közben mégsem, dráma (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 13. - 07:23

Drámai pillanatokat élt át Frohner Fecó, Kárpáti Rebeka exe és Tóth Andi egyik legjobb barátja, aki végül csak kötényt kapott.

Nem lehet azt mondani, hogy Fecó berobbant volna a Konyhafőnök legújabb évadában, és hatalmas konyhai tapasztalattal sem rendelkezik. Ő abszolúte a lelkes amatőr szakácsot testesíti meg, akiben ég a vágy tanulásra, a fejlődésre, és kevesen lehetnek, akik jobban akarnák nála ezt az egészet.

Ez mindenképpen dicséretes, ugyanakkor nem egyszer táncolt már pengeélen, és ezzel ő is tisztában volt. Nagy a nyomás, sokkal nagyobb, mint azt a televízió előtt ülők gondolják, de ez a műsor velejárója, és sokszor az kerül előrébb, aki ezt jól tudja kezelni.

Elkezdődtek a kötényosztások, és természetesen Fecó is abban bízott, hogy kaphat egy kötényt, mindennél jobban szerette volna. Legutóbb sem volt a helyzet magaslatán, ráadásul egy olyan elrontott hússal ment ki, amire nehéz volt mit mondani.

Amiről eddig Vajna Timi nem beszélt, nehéz két hét volt

Ennek kapcsán Rácz Jenő megjegyezte, azzal a versenyzővel nem tud mit kezdeni, aki elrontja a húst. Márpedig dönteni kellett, és Sárközi Ákos megjegyezte, örült, hogy kemény volt a mesterfodrásszal, mert nagyon tehetségesnek tartja művészi szempontból, ugyanakkor igen bizonytalan embernek is gondolja őt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.