A Konyhafőnök: Fecó megint neccesen jutott tovább, nem sokon múlt az újabb kiesése (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. május 14. - 09:21

Rendesen zakatolhatott a szíve a sztárfodrásznak, mert megint csak neccesen juthatott tovább A Konyhafőnök legújabb szezonjában.

Sokan Kárpáti Rebeka exeként ismerik Fecót, aki a híres modell párja volt, és együtt szerepeltek a Nyerő Párosban. Az egyik legrosszabb teljesítmény volt az övék, nemigazán jöttek össze nekik a dolgok, még akkor sem, amikor lehetőséget kaptak a visszatérésre.

Nemcsak ez nem működött, hanem a kapcsolatuk sem, ami a műsort követően véget ért, egy ideje már külön vannak. Úgy tűnik, a gyönyörű modellre újra rátalált a szerelem, addig Fecó a Konyhafőnökben igyekszik bizonyítja.

Már a válogatók alatt sem volt igazán meggyőző, de továbbjuttatták, majd nagyon gyorsan kiesett. A kiesése mindössze pár másodpercig volt érvényben, mert Rácz Jenő megkönyörült rajta, és adott neki egy kötényt.

Kiderült, hol helyezhetik örök nyugalomra Berki Krisztiánt, megtörtént a boncolás

Ezzel még nem ért véget a fordulatok sorozata, hiszen az egyik versenyző miatt valakinek át kellett adnia a kötényét. Nem okozhatott nagy meglepetést, hogy Fecó is lehívta Jenő, így ismét rezgett alatta a léc.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.