A Konyhafőnök: itt az új előzetes, ma este is lesz mit nézni, Fecó megint főszerepet kap (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 20. - 19:19

Fördős Zé nagyon ritkán köp ki ételt, de most megtette, és ez igen sokat elmond a tányérról, miközben Fecónak újabb gondjai akadnak.

M este 20 órától ismét A Konyhafőnök az RTL Klubon, benne a megszokott trióval, és a versenyzőkkel, akik egyre kevesebben vannak. Folyamatosan meg kell válni valakitől, ami néha nem könnyű, de ez egy ilyen verseny.

A sokat kritizált Fecó is versenyben van még, nagyon küzd, nagyon harcol, és továbbra sem látunk egy olyan embert sem, aki jobban akarná ezt az egészet, Az más kérdés, hogy vannak nála jobbak, nem is kevesen, de fejlődik.

Kérdés, hogy ez mire lesz elég, mert egy bizonyos szint után már mindez kevés, így ő is versenyt fut az idővel. A legújabb előzetesben ő is főszerepet kapott, ezúttal a százalékok viharában merül el, korábban pedig a mennyiségek okoztak gondot.

A Konyhafőnök: Luca szakadt a nevetéstől, Fecó már megint mit csinált? (videó)

Nemcsak ő lesz főszerepben, hanem például Lackó is, már nem először. Fördős Zétől nem szokhattunk hozzá, hogy bármit is kiköpjön, de amikor olyan ételt kellene megennie, ami ehetetlen, az átlépni a határt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.