A Konyhafőnök: Anna megint zokogásban tört ki, és olyat csinált, ami nagyon nem fair (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. június 11. - 07:56

Enzsöl Balázs teljesen érthető módon jelezte a versenyzőnek, más munkáját nem szabad felhasználni, annál nagyobb bűn nincs a konyhában.

Anna több mint megosztó személyiség A Konyhafőnök idei évadában, rengeteg kritikát kap a közösségi médián keresztül. Egyesek ki nem állhatják a stílusát, és ennek hangot is adnak, ami legutóbb sem volt másképp.

Anna korábban Anikóval vitázott sokat, néha egyenesen kínos volt a közöttük lévő feszültség, majd miután Anikó kiesett, ez elmúlt. Sőt, Anna már ott van a döntőben, ami szintén meglepetés, eleinte nem sokan számítottak arra, hogy képes lehet erre.

Végül bizonyított, bár legutóbb volt pár pillanat, amikor pengeélen táncolt. Nemcsak az interjúszobában, hanem már a konyhapult mögött is zokogásba kezdett, mintha nem bírta volna a nyomást.

Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Ha nem kap lelki és szakmai segítséget Rácz Jenőtől, akkor valószínűleg már nem lenne versenyben. Enzsöl Balázs, a Mestercukrász sztárja rá is szólt Annára, hogy amit csinál, az finoman szólva sem fair, mivel a társa alapanyagával dolgozott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.