A Konyhafőnök: Ádám majdnem feladta, durván kiakadt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 17:16

Ádámnak higgadtnak kellett maradnia, de nem járhatott messze attól, hogy kisétáljon a versenyből, amit nagyon rosszul tett volna, hiszen végül nem őt ejtették ki, bár nem sokon múlt.

Összeállt A Konyhafőnök döntős mezőnye, és többek között Anna is ott van, akire nemigazán számíthattunk a fináléban. Végül azonban ő is megcsinálta, sokat fejlődött, és noha megint volt egy holtpontja, miközben zokogásban tört ki, tovább küzdhet a 10 milliós fődíjért.

Ádám is elmondhatja ugyanezt magáról, de egy hajszál választotta el attól, hogy kiessen, közvetlen azelőtt, hogy megkapná a fehér színű köpenyt a döntőben. Sokat vitáztak rajta Rácz Jenőék, nem volt egyetértés, Sárközi Ákos egyértelműen arra felé húzott, hogy Ádám menjen.

Végül a saját versenyzője távozott, Ádám pedig versenyben maradhatott. Rendkívül hálás ezért, de több olyan megingás nem fér bele, mint legutóbb. Ez már csak amiatt is furcsa volt tőle, mert szinte végig az ő tempója volt a legjobb az édesség elkészítése közben, de gondok adódtak a vulkán megformálásakor.

Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Minden az arcára volt írva, rettentő dühös volt, elsősorban magára, illetve a helyzetre, hogy pont a legvégén megy el neki a feladat. Tudta jól, hogy emiatt veszélyzónás lesz, de előtte még a feladáson is elgondolkozott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.