Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

A hónap egyik legtrükkösebb passza: top-csapatnál lenne a helye

not image

A T-800-as

2020. október 30. - 01:19

Wilfried Zaha már nem egyszer bizonyította, hogy kivételes technikai képességekkel rendelkezik, de továbbra sem tudott top-csapathoz szerződni.

Wilfried Zaha már nem egyszer bizonyította, hogy kivételes technikai képességekkel rendelkezik, de továbbra sem tudott top-csapathoz szerződni.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

A 27 esztendős csatár, aki november 10. ünnepli a 28. születésnapját, még mindig a Palace játékos a Premier League-ben. Évekkel ezelőtt a Manchester United futballistája volt, de alig kapott lehetőséget, noha arra lehetett számítani, hogy nagy karriert fut be az Old Traffordon.

Nem így lett, és a Palaca visszavásárolta őt, és szeretnék megtartani. Kész csoda, hogy ez eddig sikerült, tekintve Zaha formáját. A következő nyáron szinte biztosan távozni fog, és lehetséges, hogy a PL-ben marad.

Totti őrületesen nagy gólja a szólója után: megkönnyeztük

Ez egy ismerős környezet számára, ahol nagyon jól érzi magát, és szinten minden meccsen „varázsol” egyet. Nemrég hasonlóan tett, amiről felvétel is készült. Ez nálunk egyértelműen az egyik legszebb megmozdulás ebben a hónapban.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.