A Gran Turismo Sport új frissítése egy vadonatúj sportautóval érkezett

not image

Kulcsár Péter

2020. április 24. - 12:30

A legnépszerűbb PS4-es autós játék egy nem várt patchet kapott ma, amellyel elérhetővé válik bárki számára ingyenesen egy igazán érdekes sportkocsi.

Aki rendelkezik a Sony konzoljával és a Polyphony Digital szimulátorával, az örülni fog, mivel ma egy meglepetésnek számító frissítéssel örvendeztették meg a versenyzés szerelmeseit. Az update ma reggeltől letölthető és telepíthető a PlayStation 4-re.

A Toyota legújabb modelljét, a 2020-as Toyota GR Suprát lehet kipróbálni a játékban. Ez a japán gyártó egyik vezető sportautója, az 1.57-es patch kiadása után pedig a Gran Turismo atyja, Kazunori Yamauchi is elismerően nyilatkozott erről a gépkocsiról a PlayStation Blognak.

“Ez az autó a vérbeli motorsport-rajongóknak és a Gran Turismo Sport játékosainak egyaránt örömet okoz majd.”

mondta a japán techguru.

A Toyota GR Suprában egy hátsókerék meghajtású, hathengeres motor található, ami a maximális tapadást és gyorsulást biztosítja. Optimális, 50:50-es súlyeloszlással rendelkezik, ami alacsonyan tartja az autó egyensúlypontját. Egy twin-scroll turbó van az erőforrásba építve, amivel valóban egy ideális sportkocsi benyomását kelti.

A Gran Turismo Sport 2017. október 4-én jelent meg PlayStation 4-re, azóta pedig minden hónapban ingyenes frissítéseket kapnak a játékosok új autók és pályák formájában. A játék kiadásakor elég gyérre sikerült felhozatal mára már több mint a duplájára bővült, a szimulátor pedig az egész világon népszerűvé vált az e-sportolók körében. Több rangos eseményt is megrendeztek már például Sydneyben és Monacóban is.

A GT Sport hivatalos nagykövete egyébként nem más, mint a hatszoros Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, aki egy külön DLC tartalmat is kapott a játékban. Ha megvásároljuk a kiegészítőt, akkor versenyezhetünk az F1-sztár idejeivel és ha sikerül legyőznünk a Mercedes kiválóságát, akkor különféle díjakkal jutalmaz minket a játék.

Közben a legújabb pletykák szerint sokkal korábban érkezhetnek az új konzolok:

https://liner.hu/akar-mar-majusban-piacra-dobhatjak-a-playstation-5-ot/