Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

A Crash Bandicoot 4-ben több mint 100 vadonatúj pálya lesz

not image

Kulcsár Péter

2020. július 3. - 08:33

Kétségkívül nagy durranás lehet a vörös erszényes legújabb kalandja, amelyben mikrotranzakciók is jelen lesznek.

Kétségkívül nagy durranás lehet a vörös erszényes legújabb kalandja, amelyben mikrotranzakciók is jelen lesznek.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A GameStop egyik e-mailjéből kiszivárgott információk szerint a Crash Bandicoot 4: It’s About Time platformer sokkal több órányi szórakozást nyújthat majd a gamereknek, mint azt korábban gondolták.

Az eredeti trilógia teljes értékű folytatásába 100-nál is több pályát pakoltak vadonatúj játékmódokkal és innovatív gameplay-jel. Összehasonlításképpen a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ban szintén 100 körüli pályát kaptunk, viszont ebben a remasterben az első három epizód összes helyszíne szerepelt.

https://liner.hu/feny-derulhetett-egy-ujabb-reszletre-a-gta-6-tal-kapcsolatban/

A Microsoft Store webáruház leírása alapján mikrotranzakciók is előfordulhatnak a játékban, viszont nem kell pay-to-win rendszerre gondolni, csupán a skineket váltogathatjuk majd valódi pénzért cserébe a karaktereinken.

Előrendelés esetén egy csomó egyedi kinézetű virtuális ruházattal öltöztethetjük fel Crasht és Cocót, így szinte teljesen biztos, hogy pusztán a kozmetikai elemekért lesz szükséges fizetni.

Forrás: GameStop

A játék a PS Store-on fellelhető leírás szerint lokális multiplayer funkcióval is ellátták a Crash Bandicoot 4-et, ezért akár barátainkkal együtt, kooperatív módban egyaránt élvezhetjük a rozsdásszőrű, bolondos “róka” izgalmas kalandjait.