Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

A COVID egészségügyi áldozatai Magyarországon

not image

Takács Petra

2020. november 17. - 07:47

A Magyar Orvosi Kamara egy külön rovatot indított, melyben azon kollégáik szerepelnek, akik a COVID-19 következményeként hunytak el.

A Magyar Orvosi Kamara egy külön rovatot indított, melyben azon kollégáik szerepelnek, akik a COVID-19 következményeként hunytak el.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Az egyik legszomorúbb rovat jött létre, melyben azok az egészségügyi áldozatok szerepelnek, akik a világjárvány következtében vesztették életüket. A mok.hu ezzel azon kollégáik előtt szeretne tisztelegni, akik már nem lehetnek velük.

„Honlapunk történetének talán a legszomorúbb rovata ez, melyben mély megrendüléssel búcsúzunk a COVID-19 pandémiában elhunyt kollégáinktól, akik hivatástudatukhoz méltóan teljesítették esküjüket, orvosi illetve ápolói kötelezettségeiket, elhivatottan szolgálva embertársainkat.” – írják a rovatban.

„Listánkon felsorolt kollégáink szomorú halálhíréről a sajtóból vagy saját forrásainkból értesültünk. Amennyiben Tagjaink tudomására jut olyan orvos vagy ápoló kolléga, aki a járvány elleni küzdelemben dolgozva vesztette életét, a [email protected] e-mail címen fogadjuk a hírt.” – teszik hozzá a rovat részeként.

Az összes szervet károsíthatja az elhúzódó Covid-betegség még az egészséges fiataloknál is

A listán eddig egy főigazgató, egy beteghordó, két háziorvos és egy nőgyógyász szerepel, akik már nem végezhetik a hivatásukat. „Nyugodjanak békében!”