COVID-19 betegsége után egy második esélyt kapott az élettől a magyar pólós

not image

A T-800-as

2020. október 16. - 03:10

Tóth Kristóf nagyon őszintén beszélt a kórházban eltöltött időszakát követően, ami nagyon nehéz volt számára, és valóban veszélyben volt az élete.

Tóth Kristóf nagyon őszintén beszélt a kórházban eltöltött időszakát követően, ami nagyon nehéz volt számára, és valóban veszélyben volt az élete.

A 24 esztendős tehetséges játékos vlv.hu-nak adott egy hosszú interjút, melyben részletesen elmesélte a vele történteket, azt, hogy mik zajlottak le benne és a szervezetében az elmúlt másfél hónapban.

A COVID-19 őt sem kerülte el, és súlyos állapotba került. Kétoldali tüdőembóliát állapítottak meg nála, miközben másfél héten át mesterséges módon kellett segíteni a légzését. A szerencsének, a gyors és precíz orvosi beavatkozásnak, a kezeléseknek és természetesen az erősebb szervezetnek köszönhetően Kristóf életben maradt.

Ezzel kvázi egy második esélyt kapott, és ő maga is arról beszélt, hogy mennyire nehéz volt ez számára, valamint az állapotát tekintve csoda, hogy nem történt meg a teljes elzáródás, nem esett össze, nem halt meg.

Ez még egy rossz mozdulattól is bekövetkezhetett volna, és a COVID-19 tesztjei nagyon sokáig pozitív értéket mutattak. Két hét után azonban már felszívódott az embólia és a tüdőgyulladás is eltűnt a szervezetéből.

A pólós tisztelettel adózott az egészségügyben dolgozók előtt, akik remek és kitartó munkát végeznek. Ők azok, akik az első vonalban állnak a járvány ideje alatt. A sportolóval is nagyon segítőkészek voltak, akit egy fiatal orvosnő kezelt, és maximálisan meg volt elégedve vele. „Nagy köszönettel tartozom mindenkinek, aki segítette a gyógyulásomat.” – mondta a vlv.hu-nak adott interjújában.

Már Messi, Griezmann és Hazard sem ér annyit, mint korábban